Ansioituneita palkittu

Kevät on palkitsemisen aikaa ja tänä vuonna on myönnetty ansiomerkkejä lippukunnassamme toimiville johtajille. Myös Etelä-Karjalan partiolaiset ry on palkinnut lippukuntamme johtajia ja alta löydät tarkemmat tiedot palkituista.

Onnittelut kaikille ansiomerkkiensaajille!

pinssi_suuri Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry:n ansioristi, LW Ar
Merkittävästä yksittäisestä teosta.

Saajat:
– Elina Tontti, Tarmontytöt ry
– Reetta Tamminen, Lappeenrannan Wallisirkut ry
– Eero Poutiainen
– Juho Jäppinen

LW_Rautainen_AR_suuriRautainen ansioristi, LWr Ar
Voidaan myöntää vain lippukunnan jäsenelle, joka on ollut vähintään viisi vuotta partiotoiminnassa aktiivisesti mukana ja kunnostautunut vartion- tai laumanjohtajana, vaeltajana tai partiojohtajana normaalia suuremmalla panoksella kuin mitä hänen partiotehtävänsä on edellyttänyt.

Saajat:
– Mauri Huttunen
– Timo Lampi
– Juuso Manninen

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry pronssinen ansiomitali
Myönnetään henkilölle, joka on toiminut vähintään kahden vuoden ajan partiojohtajan tasoisessa pestissä. Vain kahden vuoden aika edellyttää kuitenkin poikkeavaa ansioitumista.

Saaja: Lauri Lehtoviita

Piirin kultainen ansiomitali
Myönnetään pitkäaikaisesta, erittäin ansiokkaasta toiminnasta lippukunnan ja/tai piirin hyväksi. Mitali voidaan myöntää aikaisintaan kymmenen vuoden kuluttua piirin hopeisen ansiomitalin myöntämisestä.

Saaja: Mika Poutiainen

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.