Tervetuloa mukaan partioon
Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Partio on edullinen harrastus

Partion jäsenmaksu on 60-80 euroa vuodessa. Jäsenmaksun maksamalla saat osallistua lippukuntasi, piirisi ja Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n toimintaan Jäsenmaksun suuruus riippuu jäsenlajista, alueesta ja lippukunnasta. Lue lisää jäsenmaksusta.

Miten koronavirus vaikuttaa partion harrastamiseen?

Koronavirus voi vaikuttaa partion harrastamiseen niin, että ettei esimerkiksi ryhmien kokoontumisia tai retkiä pystytä järjestämään perinteiseen tapaan. Useissa lippukunnissa järjestetään näiden sijaan etäpartiotoimintaa. Kokoontumisia saatetaan järjestää myös ulkona sisätoiminnan sijaan. Voit siis ilmoittaa lapsesi tai itsesi toimintaan mukaan milloin vain. Saat lippukunnastasi tiedon, miten toimintaa kyseisellä hetkellä järjestetään.
Suomen Partiolaiset seuraa ja noudattaa valtioneuvoston, AVIn ja viranomaisten tuoreimpia ohjeita. Partiotoimintaa ohjaavat ensisijaisesti määräykset lasten ja nuorten harrastustoiminnasta ja siihen liittyvistä rajoituksista. Koronatilanne vaihtelee maan eri osissa ja jopa kuntakohtaisesti.

Jokaisella on oma ryhmä, johon kuulua

Lippukunnissa jäsenet jakaantuvat ikäryhmittäin pienempiin ryhmiin, joilla kaikilla on omanlaista, ikään sopivaa toimintaa, joka perustuu kasvatukselliseen partio-ohjelmaan. Omasta pienryhmästä muodostuu usein partiolaiselle tärkeä porukka, johon tutustuu hyvin ja jonka kanssa on kiva viettää aikaa.
Nuorempien partiolaisten ryhmät kokoontuvat usein kerran viikossa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan, nikkaroimaan ja oppimaan uusia taitoja. Vanhempien partiolaisten harrastus taas koostuu usein kivan yhdessä tekemien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja projekteista. Tutustu tarkemmin eri ikäkausiin ja siihen mitä partiossa tehdään.

Mikä on parasta partiossa?

Näin haet lapsellesi lippukuntamme jäsenyyttä!

Täytä ensin rekisteröitymislomake. Lomake täytetään huoltajan tiedoilla. 

Kun haet lippukuntamme jäsenyyttä lapsellesi, täytä huoltajan tiedot täällä!

Lisää huollettava partion asiointipalvelussa, johon siirryt suoraan  täytettyäsi rekisteröitymislomakkeen.

 • Jäsenpalvelussa etsi ylävalikosta kohta: Jäsenyys —>Jäsenhakemus.
 • Klikkaa kohtaa huollettavalle.
 • Klikkaa “lisää uusi huollettava” painiketta
 • Täytä lapsesi tiedot tarkasti, lopuksi klikkaa tallenna ja tee jäsenhakemus painiketta
 • Hyväksy ilmoitus: “tiedot tallennetaan partiorekisteriin”

Tee jäsenhakemus huollettavalle asiointipalvelussa, siirryt tähän kohtaan automaattisesti lisättyäsi huollettavan. 

 • Hae yhdistystä nimellä walliveljet
 • Valitse yhdistys kohtaan tulee nyt automaattisesti “Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry
 • Täytä lomake loppuun ja klikkaa lähetä painiketta!

Lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.  Löydät tekemäsi huollettavan jäsenhakemuksen ja tiedon sen etenemisestä asiointipalvelusta (Perhe > valitse huollettava > huollettavan tiedot > jäsenyydet > valitse lippukunta)

Huom! Jos sinulla on useampia huollettavia, joille olet tekemässä jäsenhakemuksen, toista kohdat 2 ja 3 asiointipalvelussa. Valitse ylävalikosta Jäsenyys ja sen alta Jäsenhakemus. 

Aikuinen, Näin haet lippukuntamme jäsenyyttä!

Täytä rekisteröitymislomake. Lomake täytetään täysi-ikäisen partiolaisen tiedoilla. 

Täysi-ikäinen, täytä liittymislomake täällä!

Jos sinulla on jo partioID tunnukset, voit siirtyä suoraan asiointipalveluun täältä: https://asiointi.partio.fi/

Tee jäsenhakemus asiointipalvelussa, siirryt tähän  kohtaan automaattisesti täytettyäsi rekisteröitymislomakkeen.

 • Jäsenpalvelussa etsi ylävalikosta kohta: Jäsenyys —>Jäsenhakemus.
 • Valitse, kenen jäsenhakemusta olet tekemässä.
 • Klikkaa kohtaa “itselle” 
 • Hae yhdistystä nimellä walliveljet
 • Valitse yhdistys kohtaan tulee nyt automaattisesti “Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry
 • Täytä lomake loppuun
 • Lopuksi paina lähetä painiketta.

Lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin. Löydät tekemäsi  jäsenhakemuksen ja tiedon sen etenemisestä asiointipalvelusta.

Tue toimintaamme kannatusjäsenenä!

Tue Walliveljien viikottaista toimintaa kannatusjäsenenä. Tämä ei sido sinua toimintaan, mutta varmistat monelle lapselle mielekkään partiotoiminnan Lappeenrannan ytimessä.

Lue lisää kannatusjäseneksi liittymisestä täältä!

Oletko kiinnostunut liittymään kanssamme partion kansainväliseen yhteisöön? Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus

Se on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partiossa opit muun muassa toimimaan luonnossa sekä toteuttamaan itse erilaisia retkiä ja tempauksia yhdessä partiokavereidesi kanssa. Yksikään partiolainen ei seuraa vierestä, vaan kaikki pääsevät oppimaan itse tekemällä.

Partio on edullinen harrastus

Maksamalla vain noin 50 euroa vuodessa pääset osallistumaan partiotoimintaan ja samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Partioon liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä llippukunnnanjohtajaan. Lippukunta koostuu vapaaehtoisista jäsenistä, jotka ohjaavat muiden lippukunnan jäsenten toimintaa partio-ohjelmaa tukena käyttäen.

Partio on avoin kaikille ja kaiken ikäisille

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Partiolippukunta toivottaa uuden jäsenen tervetulleeksi partioon ja antaa tarvittavat tiedot mukaan pääsemiseen. Partiopiirit järjestävät myös vuosittain tapahtumia, joissa on mahdollisuus tutustua partiotoimintaan. Tapahtumista saa lisätietoa partiopiirien kotisivuilta ja piiritoimistoilta.

Partiotoimintaan toivotaan myös mukaan aikuisia, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten partiotoiminnan. Aikuisille on tarjolla lukuisia erilaisia tehtäviä, joiden parissa pääsee itsekin pitämään hauskaa. Partio on avoin kaiken ikäisille.

Täytä aikuisen jäseneksi liittymislomake täällä!

Täytä alaikäisen jäseneksi liittymislomake täältä!

Liity kannatusjäseneksi täältä!