Tervetuloa mukaan partioon

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Perhepartiossa nuorimmat partiolaiset ovat alle 1-vuotiaita ja itsenäisesti partion harrastaminen alkaa samana vuonna kuin koulu eli noin 7-vuotiaana. Yläikärajaa ei ole ja partion voi aloittaa kaiken ikäisenä – myös aikuisena! Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Partio on edullinen harrastus

Partion jäsenmaksu on 12,25 € (4-6 vuotiaat perhepartiolaiset), 44 € (alle 17 vuotiaat saman kotitalouden muut partiolaiset) tai 57 € (kotitalouden ensimmäinen partiolainen tai yli 17-vuotias partiolainen) vuodessa. Jäsenmaksun maksamalla saat osallistua kaikkeen partiotoimintaan. Lue lisää jäsenmaksusta.

Jokaisella on oma ryhmä, johon kuulua

Lippukunnissa jäsenet jakaantuvat ikäryhmittäin pienempiin ryhmiin, joilla kaikilla on omanlaista, ikään sopivaa toimintaa, joka perustuu kasvatukselliseen partio-ohjelmaan. Omasta pienryhmästä muodostuu usein partiolaiselle tärkeä porukka, johon tutustuu hyvin ja jonka kanssa on kiva viettää aikaa.

Toiminnan sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa noudatetaan Suomen Partiolaisten ikäkausijakoa, joka kattaa sudenpennut (7-9v), seikkailijat (10-12v), tarpojat (12-15v), samoajat (15-17v), vaeltajat (18-22v) sekä aikuiset (+22v).

Nuorempien partiolaisten ryhmät kokoontuvat usein kerran viikossa leikkimään, pelaamaan, askartelemaan, nikkaroimaan ja oppimaan uusia taitoja. Vanhempien partiolaisten harrastus taas koostuu usein kivan yhdessä tekemien lisäksi erilaisista vastuutehtävistä ja projekteista. Tutustu tarkemmin eri ikäkausiin ja siihen mitä partiossa tehdään.

Mikä on parasta partiossa?

Näin haet lapsellesi lippukuntamme jäsenyyttä!

Täytä ensin rekisteröitymislomake. Lomake täytetään huoltajan tiedoilla. 

Kun haet lippukuntamme jäsenyyttä lapsellesi, täytä huoltajan tiedot täällä!

Lisää huollettava partion asiointipalvelussa, johon siirryt suoraan  täytettyäsi rekisteröitymislomakkeen.

 • Jäsenpalvelussa etsi ylävalikosta kohta: Jäsenyys —>Jäsenhakemus.
 • Klikkaa kohtaa huollettavalle.
 • Klikkaa “lisää uusi huollettava” painiketta
 • Täytä lapsesi tiedot tarkasti, lopuksi klikkaa tallenna ja tee jäsenhakemus painiketta
 • Hyväksy ilmoitus: “tiedot tallennetaan partiorekisteriin”

Tee jäsenhakemus huollettavalle asiointipalvelussa, siirryt tähän kohtaan automaattisesti lisättyäsi huollettavan. 

 • Hae yhdistystä nimellä walliveljet
 • Valitse yhdistys kohtaan tulee nyt automaattisesti “Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry
 • Täytä lomake loppuun ja klikkaa lähetä painiketta!

Lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin.  Löydät tekemäsi huollettavan jäsenhakemuksen ja tiedon sen etenemisestä asiointipalvelusta (Perhe > valitse huollettava > huollettavan tiedot > jäsenyydet > valitse lippukunta)

Huom! Jos sinulla on useampia huollettavia, joille olet tekemässä jäsenhakemuksen, toista kohdat 2 ja 3 asiointipalvelussa. Valitse ylävalikosta Jäsenyys ja sen alta Jäsenhakemus. 

Aikuinen - tule mukaan tekemään partiota!

Haluaisitko saada partiosta itsellesi uuden harrastuksen tai palata partion pariin tauon jälkeen aikuisena?

Löydä itsellesi uusia ystäviä, viihdyttäviä seikkailuja ja aktiivinen yhteisö Walliveljien partiolippukunnasta! Partio on paitsi elämyksellinen harrastus, myös merkityksellinen vapaaehtoistyö, joka tarjoaa mahdollisuuden kasvaa johtajana, oppia uusia taitoja ja elää unohtumattomia kokemuksia. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, sillä me Walliveljissä ohjaamme ja autamme sinua tarpeidesi mukaan.

Partio on harrastus, joka tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden omannäköisensä seikkailun. Walliveljissä korostamme erityisesti erätaitoja, mutta tarjoamme myös paljon muuta. Voit tutustua Suomen luontoon tai purjehtia Saimaan vesistössä, opetella uusia taitoja tai syventää jo olemassa olevia. Sinä päätät, kuinka paljon haluat antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä.

Walliveljissä sinulla on mahdollisuus hyödyntää aiempaa opiskelu- tai työkokemustasi tai kokeilla jotain aivan uutta. Oli toiveesi mikä tahansa, meillä on tilaa ja mahdollisuuksia monenlaisille taidoille ja kiinnostuksen kohteille. Joten liity meihin, ja aloita oma partiomatkasi Walliveljissä!

Täytä rekisteröitymislomake. Lomake täytetään täysi-ikäisen partiolaisen tiedoilla. 

Täysi-ikäinen, täytä liittymislomake täällä!

Jos sinulla on jo partioID tunnukset, voit siirtyä suoraan asiointipalveluun täältä: https://asiointi.partio.fi/

Tee jäsenhakemus asiointipalvelussa, siirryt tähän  kohtaan automaattisesti täytettyäsi rekisteröitymislomakkeen.

 • Jäsenpalvelussa etsi ylävalikosta kohta: Jäsenyys —>Jäsenhakemus.
 • Valitse, kenen jäsenhakemusta olet tekemässä.
 • Klikkaa kohtaa “itselle” 
 • Hae yhdistystä nimellä walliveljet
 • Valitse yhdistys kohtaan tulee nyt automaattisesti “Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry
 • Täytä lomake loppuun
 • Lopuksi paina lähetä painiketta.

Lippukunta ottaa sinuun yhteyttä ja voitte sopia yksityiskohdista tarkemmin. Löydät tekemäsi  jäsenhakemuksen ja tiedon sen etenemisestä asiointipalvelusta.

Haluaisitko auttaa lippukuntaamme vapaaehtoisena jollain muulla tavalla?

Haluatko tukea lastesi partioharrastusta, tai etsitkö itse mielekästä ja palkitsevaa vapaaehtoistoimintaa? Wallivanhemmat jaosto tarjoaa juuri etsimäsi mahdollisuuden!

Wallivanhemmat toimivat tiiviissä yhteistyössä Walliveljien ja Wallisirkkujen kanssa, mahdollistaen monipuolisen ja laadukkaan partio-ohjelman toteuttamisen. Jaosto tukee aktiivisesti lippukuntien toimintaa ja tarjoaa apua erilaisissa tehtävissä.

Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, sillä me Wallivanhemmissa autamme ja ohjaamme sinua tarpeidesi mukaan. Voit hyödyntää aiempaa opiskelu- tai työkokemustasi tai kokeilla jotain aivan uutta.

Wallivanhempien toimintaan liittyminen ei ole ainoastaan mahdollisuus tukea lasten ja nuorten harrastusta, vaan myös tilaisuus osallistua itse aktiivisesti yhteisölliseen toimintaan, oppia uutta ja jakaa omia taitojasi.

Liity Wallivanhempien jaostoon ja tule mukaan rakentamaan elämyksellistä partioharrastusta Walliveljissä ja Wallisirkuissa!

Tue toimintaamme kannatusjäsenenä!

Tue Walliveljien viikottaista toimintaa kannatusjäsenenä. Tämä ei sido sinua toimintaan, mutta varmistat monelle lapselle mielekkään partiotoiminnan Lappeenrannan ytimessä.

Lue lisää kannatusjäseneksi liittymisestä täältä!

Oletko kiinnostunut liittymään kanssamme partion kansainväliseen yhteisöön? Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus

Se on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partiossa opit muun muassa toimimaan luonnossa sekä toteuttamaan itse erilaisia retkiä ja tempauksia yhdessä partiokavereidesi kanssa. Yksikään partiolainen ei seuraa vierestä, vaan kaikki pääsevät oppimaan itse tekemällä.

Partio on edullinen harrastus

Maksamalla vain noin 50 euroa vuodessa pääset osallistumaan partiotoimintaan ja samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Partioon liittyminen tapahtuu ottamalla suoraan yhteyttä llippukunnnanjohtajaan. Lippukunta koostuu vapaaehtoisista jäsenistä, jotka ohjaavat muiden lippukunnan jäsenten toimintaa partio-ohjelmaa tukena käyttäen.

Partio on avoin kaikille ja kaiken ikäisille

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Partiolippukunta toivottaa uuden jäsenen tervetulleeksi partioon ja antaa tarvittavat tiedot mukaan pääsemiseen. Partiopiirit järjestävät myös vuosittain tapahtumia, joissa on mahdollisuus tutustua partiotoimintaan. Tapahtumista saa lisätietoa partiopiirien kotisivuilta ja piiritoimistoilta.

Partiotoimintaan toivotaan myös mukaan aikuisia, jotka mahdollistavat lasten ja nuorten partiotoiminnan. Aikuisille on tarjolla lukuisia erilaisia tehtäviä, joiden parissa pääsee itsekin pitämään hauskaa. Partio on avoin kaiken ikäisille.

Täytä aikuisen jäseneksi liittymislomake täällä!

Täytä alaikäisen jäseneksi liittymislomake täältä!

Liity kannatusjäseneksi täältä!