Walliveljet piirin talvileirillä Hepohiekalla 2024

Etelä-Karjalan Partiolaisten talvipiirileiri Hepiksen Seikkailu -24 järjestettiin Taipalsaaren Kyläniemessä piirin leirialueella Hepohiekalla 24.-27.2.2024

Hepiksen Seikkailu -24 oli järjestyksessään neljäs Etelä-Karjalan Partiolaisten talvipiirileiri ja samalla osallistujamäärältään piirin suurin talvileiri kautta aikain. Mukana oli 18 eri lippukuntaa ja yhteensä 130 partiolaista.

Sääolosuhteet leirillä olivat kaikkea muuta kuin talviset. Lauantain vesisade ja navakka tuuli (16 m/s)  toivat oman lisämausteensa. Loppuleiri vietettiin sateisessa ja sumuisessa säässä, mutta tuuli onneksi laantui. Sade, tuuli ja sumu eivät kuitenkaan partiolaisia kaataneet ja vain kolme leiristä keskeytti leirin. Luku oli varsin maltillinen huomioiden leirin osallistujamäärä ja ankarana jylläävä influenssakausi.

Walliveljiä leirillä oli 12 ja muutoin lippukunna panos leirille oli varsin suuri. Molemmat leirinjohtajat (Antti ja Timo) sekä huoltokumppi (Mikko) olivat Walliveljiä.

Leiri jakautui kolmeen tähtikuvioiden mukaan nimettyyn alaleirin: Otava, Pegasos ja Kassiopeia. Talvisia partiotaitoja harjoiteltiin monipuolisesti majoittumisen, tulenteon, metsäjäätelön, erilaisten kisailuiden ja luonnollisesti varusteiden kuivattamisen merkeissä. Hurjimmat jopa hiihtivät leirin päätteeksi Hepohiekalta kotiin.

Myös BroShop Oy:n suosiolla myötävaikutuksella päivitetty lippukunnan radiopuhelinkalusto pääsi toden teolla testiin. Sääolosuhteet olivat varsin otollisia testata uusia veden ja iskunkestäviä Motorola T92 eikä puhelimiin tarvinnut pettyä. Tiukka testaus jatkuu keväällä vesillä lippukunnan vesipartiotoiminnan myötä.

Osa 1 (lauantai – sunnuntai)

Hepiksen Seikkailu käynnissä | Etelä-Karjalan Partiolaiset

Osa 2 (sunnuntai – tiistai)

Talvipiirileiri Hepiksen Seikkailu päättynyt – lue koko tarina | Etelä-Karjalan Partiolaiset

Kuvapankki

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n kuvapankki (kuvat.fi)

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.