Walliveljet juhlavuosi

Walliveljet  juhlii 70-vuotista taivalta 16.4.2016 Lappeenrannan Upseerikerholla. Juhlien yhteydessä lippukunta, piiri sekä Suomen partioliaset palkitsi ansioituneita johtajia. Alla merkkien myöntämisperusteet sekä saajat. Onnea kaikille ansiomerkkiensaajille.

Rautainen ansioristi, LWr Ar
Voidaan myöntää vain lippukunnan jäsenelle, joka on ollut vähintään viisi vuotta partiotoiminnassa aktiivisesti mukana ja kunnostautunut vartion- tai laumanjohtajana, vaeltajana tai partiojohtajana normaalia suuremmalla panoksella kuin mitä hänen partiotehtävänsä on edellyttänyt.

Myönnetty seuraaville henkilöille:
– Aleksi Anttinen
– Samuli Mikkola
– Mikko Haaja
– Eero Lehmusvaara
– Sami Parta
– Simo Räsänen
– Juho Jäppinen

Hopeinen ansioristi, LWhop Ar
Lippukunnan ansioristi nauhassa, jonka nauhaan kiinnitetään hopeinen poikkilaatta, jossa on LW kirjaimet. Nauhalaattaan kiinnitetään kärjellään oleva hopeinen neliö.
Myönnetty seuraaville henkilöille:
– Nykter Joel
– Seppä Ilmari
– Rapi Kalle

Kultainen ansioristi, LWkul Ar
Lippukunnan ansioristi, jonka nauhaan kiinnitetään kultainen poikkilaatta, jossa on LW kirjaimet. Nauhalaattaan kiinnitetään kärjellään oleva kultainen neliö.
Myönnetty Timo Seppälälle

E-KP Pronssinen ansiomitali:
Myönnetään henkilölle, joka on toiminut vähintään kahden vuoden ajan partiojohtajan tasoisessa pestissä. Vain kahden vuoden aika edellyttää kuitenkin poikkeavaa ansioitumista.
Myönnetty Mauri huttuselle

E-KP Hopeinen ansiomitali:
Myönnetään henkilölle erittäin ansiokkaasta toiminnasta lippukunnassa tai partiopiirissä. Merkki voidaan myöntää, mikäli pronssisen ansiomitalin myöntämisestä on kulunut vähintään viisi vuotta.
Myönnetty Jyrki Lukkariselle

Suomen Partiolaisten ansiomerkit
2-luokan Mannerheim-solki voidaan myöntää 17–18-vuotiaalle partiolaiselle, joka partio- ja muussa toiminnassaan on sitoutunut partion arvoihin ja toiminut ansiokkaasti sekä innostuneesti partiotehtävissä. Mannerheim-solki ei ole jokaisen aktiivisen, nuoren partiolaisen tunnus, vaan saajan tulee erottautua saman ikäisistä muista partiolaisista siinä, että partioaate ja sen toteuttaminen näkyvät hänen elämässään.
Myönnetty Eero Poutiaiselle

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.

Walliveljet juhlavuosi

Jaa tämä artikkeli somessa!