Syyskauden avajaiset, partiotoiminnan esittelypäivä ja Pönniälän remontin valmistumisjuhla

Otsikon sanahirviöistä huolimatta haluamme toivottaa lämpimästi tervetulleiksi kaikki walliveljet perheineen sekä remonttiin osallistuneet tahot yhdessä aloittamaan syyskauden, tutustumaan partiotoimintaan ja täysin remontoituun Pönniälän leiri- ja retkialueeseen lauantaina 14. syyskuuta klo 12-15. Tapahtuma on kaikille maksuton, sinne voi saapua ja lähteä silloin kuin itselle parhaiten sopii ja tarjolla on kalakeittolounas (omat ruokailuvälineet ja säänmukainen ulkovaatetus mukaan).

Monien mielikuva partiosta on muodostunut hyvin pitkälti Aku-Ankan tarjoaman mallin mukaan höystettyinä solmuilla ja mummojen kadun yli kävelyttämisellä. Mielikuva on kieltämättä mielenkiintoinen, mutta se ei täysin vastaa totuutta. Suomen Partiolaisten ikäkausi- ja ohjelmatarjonta on kokenut valtavan muutoksen 2010-luvulla. Tule, näe, koe ja kokeile mitä partio tänä päivänä todella on.

Pönniälän päärakennuksen remontointi aloitettiin keväällä 2011 ja se valmistui viime syksynä. Kaikki pinnat ja eristykset lattiasta kattoon on uusittu, majoitustilat ja keittiö kokivat muodonmuutoksen parempaan ja rakennus sai aurinkopaneelin ja oman tuulivoimalan. Rantasaunan peseytymistilojen uusiminen toteutettiin kuluvan vuoden aikana ja saadaan elokuussa päätökseen. Näiden rinnalla huomattavasti pienempää puuhaa riittää taatusti myös tulevillekin vuosille. Tule, näe ja koe mitä puhtaasti talkootyöllä ilman television sisustusohjelmia on saatu aikaan.

Ilmoitathan osallistumisesta (henkilöiden lkm ja allergiat) sähköpostilla tai tekstiviestitse 11.9.2013 mennessä niin yritämme onkia suurin piirtein oikean määrään kaloja keittoa varten. Kiitos!
Ilmoittautumiset:            Kalle Rapi             kalle.rapi(a)walliveljet.net            0407548986

Kartan kämpän sijainnista löydät täältä.

Partioterveisin,
Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.

Syyskauden avajaiset, partiotoiminnan esittelypäivä ja Pönniälän remontin valmistumisjuhla

Jaa tämä artikkeli somessa!