Partio-ohjelman toteuttaminen etänä

Koronavirustilanne on siirtynyt monella alueella kiihtymis- ja leviämisvaiheisiin, mikä aiheuttaa muutoksia edelleen partiotoimintaan. Jotta syksyn partiokausi voidaan saattaa turvallisesti loppuun, olemme työstäneet materiaalia kauden päättäjäisiin niin etänä kuin ulkona toteutettavaksi. Materiaalit löydät täältä.

Parhaita etäpartiovinkkejä voi myös käydä kurkkaamassa ja lisäämässä täällä: https://padlet.com/sonja_uschanov1/etapartio 

Voit ottaa käyttöön valmiit etäpartion toteutusvinkkeihin liittyvät viestipohjat täältä.Partiovakuutus on voimassa myös etäpartiossa

Partiovakuutus on voimassa myös etäpartiossa. Ehdoissa on määritelty seuraavaa: kun ryhmänjohtaja on antanut ryhmän jäsenille tehtävän, on heillä viikko aikaa toteuttaa annettu tehtävä. Mikäli tehtävää tehdessä sattuu vahinko, johon partiovakuutusta tarvitaan, tulee ryhmänjohtajan pyydettäessä pystyä todistamaan, että vahinko on sattunut partiotoiminnassa. Asian voi todentaa esimerkiksi viestillä, jossa on ohjeistanut ryhmäänsä kyseisestä tehtävästä.

Keväälle 2020 suunnitellut viikottaiset etäpartioaktiviteetit löytyvät ikäkausittain oheisista linkeistä:

Sudenpennut (7-9 v)

Seikkailijat (10-12 v)

Tarpojat (12-15 v)

Samoajat (15-17 v)

Vaeltajat (18-22 v)

Perhepartio

Kuva: Noora Kankare

Muita vinkkejä ja linkkejä

Partio on myös Discordissa! Kanavalla voi keskustella, pelata tai etsiä uusia partiokavereita. Toukokuusta lähtien kanavalla myös hieman ohjelmallisempaa tekemistä. Liity kanavalle tästä:
https://discord.gg/ujANmwm

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.