Kolme tavoitetta vuodelle 2017

Uusi hallitus kokoontui ensi kertaa tammikuun alussa. Mietimme paljon sitä miten voisimme parantaa toimintaa. Näistä muodostui kolme tavoitetta, joita lähdemme toteuttamaan vuoden aikana.

1. Viikkotoiminta on laadukasta ja retkiä on paljon
Tätä tavoitetta ryhdytään toteuttamaan usein toimenpitein. Tärkeimpänä niistä on suunnitelmallisuus toiminnassa ja avun tarjoaminen ryhmänjohtajille, kun sitä tarvitaan. Lippukunnan sisäistä viestintää parannetaan ja asioita pyritään ennakoimaan mahdollisimman paljon.

2. Jäsenmäärän kasvu
Jotta kasvu voi toteutua, tarvitaan uusia jäseniä ja tämä toteutetaan aloittamalla uusi sudenpenturyhmä syksyllä 2017. Tätä varten tarvitaan myös johtajia, joita ei koskaan ole liikaa. Olisitko sinä yksi sellainen ? Tämä on tavoitteista kenties vaativin ja vaatii toteutuakseen paljon työtä.

3. Talouden kehittäminen
Lippukuntamme ei ole ollut taloudellisesti heikossa asemassa ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen. Kuitenkin tuloskehitys on ollut heikompaa viime vuosina ja siksi halusimme kiinnittää tähän huomiota. Perinteinen tapa on ollut yhdistyksissä tehdä kirjanpito kerran vuodessa ja tarkastella sitä silloin budjettiin vertaamall. Työmäärä on samanlainen kun tositteet naputellaan sinne kerran vuodessa vai useammin. Tämän johdosta päädyimme siihen että seuraamme taloutta kolmen kuukauden välein. Tällöin päästään puuttumaan mahdollisiin ongelmakohtiin nopeammin. Muitakin toimenpiteitä tulemme tekemään tämän osalta, jotta taloudenhallinta olisi mahdollisimman helppoa.

Tämän tekstin kirjoittaja on myös aidosti innoissaan, olen ollut 23 vuotta mukana tässä lippukunnassa ja viimeeksi olin hallituksessa yli viisi vuotta sitten. Lähestulkoon kaikki pestit olen lippukunnassa kiertänyt ja silti tämä on ikäänkuin uusi pesti sihteerinä. Uskon vahvasti siihen, että saavutamme kaikki asetut tavoitteet. Se vaatii kovaa työtä ja koko lippukunnan apua, meillä on kuitenkin olemassa kaikki mahdollisuudet onnistua siinä.

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Koko Suomen partioilta ti 23.4. klo 18-19.30

Partioviikon tiistaina 23.4.2024 kokoonnutaan viettämään Koko Suomen partioiltaa ympäri Suomen. Tämä Partioviikon yhteistapahtuma haastaa kaikki lähtemään ulos hyvän retkiruoan äärelle. Yhteisessä retkiruokahetkessä on tarkoituksena kokoontua hyvien ystävien kanssa ulos harjoittelemaan retkiruokataitoja.

Kolme tavoitetta vuodelle 2017

Jaa tämä artikkeli somessa!