1960-luvun Kettu- ja Ilves-vartiot tapasivat

1960-luvun Kettu- ja Ilves-vartioiden jäsenet tapasivat Lappeenrannan kirkolla 19.11.2021. Molemmat vartiot ovat aikanaan olleet pitkäikäisiä ja aktiivisia vartioita ja mikä hienointa ovat he pitäneet yhteyttä ja tavanneet säännöllisesti läpi 2000-luvun.

Paikalla olivat vartioiden vanhat jäsenet sekä lippukunnanjohtaja Mikko Koljander, Kalle Rapi ja Antti Pirinen

Kokoonnuimme illansuussa kirkolle, joimme kahvit ja lippukunnanjohtaja Mikko Koljander kertoi lyhyesti tämän päivän Walliveljien toiminnasta. Kiersimme vanhoja kolotiloja läpi sekä esittelimme lyhyesti historiaprojektia.

Illan suurin anti oli kuitenkin Kettujen ja Ilvesten jälleennäkeminen sekä meille nuoremmille arvokkaan aikalaistiedon saaminen lippukunnan toiminnasta 1960-luvulla ja 1970-luvun alusta.

Muutoin työ historiaprojektin parissa jatkuu suunnitelman mukaisesti. Lisää aineistoa ja haastatteluita on luvassa jonoksi asti sekä horisontissa siintää jo kaikkien vanhojen Walliveljien lippukuntatapaaminen partioviikolla Yrjönpäivänä 23.4.2022.

Mikäli oma vartionne haluaa tavata ja päästä vanhoihin kolotiloihin, olkaa reilusti yhteydessä. Myös kaikkea lippukuntaan liittyvää aineistoa ja valokuvia otamme yhä vastaan.

Kiitos Ketuille ja Ilveksille antoisasta illasta!

– Antti

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Ryhdy lahjoittajaksi vesipartioprojektiin!

Walliveljet käynnistivät varainkeruukampanjan vesipartiotoiminnan aloittamiseksi. Lahjoita nyt, niin varmistat lippukuntamme lasten ja nuorten mielekkään partiotoiminnan jatkossakin.

SORSATUNTURIN VALLOITUS 10-16.7.2023

Tänä vuonna 2023 lähdemme vaeltamaan Sorsatunturin luonnonsuojelualueelle Sallaan! Vaellukselle voivat osallistua vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat. Vaellus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille retkeilijöille.

1960-luvun Kettu- ja Ilves-vartiot tapasivat

1960-luvun Kettu- ja Ilves-vartioiden jäsenet tapasivat Lappeenrannan kirkolla 19.11.2021. Molemmat vartiot ovat aikanaan olleet pitkäikäisiä ja aktiivisia vartioita ja mikä hienointa ovat he pitäneet yhteyttä ja tavanneet säännöllisesti läpi 2000-luvun.

Paikalla olivat vartioiden vanhat jäsenet sekä lippukunnanjohtaja Mikko Koljander, Kalle Rapi ja Antti Pirinen

Kokoonnuimme illansuussa kirkolle, joimme kahvit ja lippukunnanjohtaja Mikko Koljander kertoi lyhyesti tämän päivän Walliveljien toiminnasta. Kiersimme vanhoja kolotiloja läpi sekä esittelimme lyhyesti historiaprojektia.

Illan suurin anti oli kuitenkin Kettujen ja Ilvesten jälleennäkeminen sekä meille nuoremmille arvokkaan aikalaistiedon saaminen lippukunnan toiminnasta 1960-luvulla ja 1970-luvun alusta.

Muutoin työ historiaprojektin parissa jatkuu suunnitelman mukaisesti. Lisää aineistoa ja haastatteluita on luvassa jonoksi asti sekä horisontissa siintää jo kaikkien vanhojen Walliveljien lippukuntatapaaminen partioviikolla Yrjönpäivänä 23.4.2022.

Mikäli oma vartionne haluaa tavata ja päästä vanhoihin kolotiloihin, olkaa reilusti yhteydessä. Myös kaikkea lippukuntaan liittyvää aineistoa ja valokuvia otamme yhä vastaan.

Kiitos Ketuille ja Ilveksille antoisasta illasta!

– Antti

Jaa tämä artikkeli somessa!