Walliveljet.net uudistui

Walliveljien nettisivut uudistuivat vihdoin ja viimein. Sivujen ulkoasu on nyt päivitetty Suomen Partiolaisten ilmeen mukaiseksi. Edellisen kerran sivujen ulkoasua päivitettiin vuonna 2013.

Suurimmat muutokset:

Sivustoa on nopeus optimoitu, sekä sivuille on asennettu ssl-sertifikaatti.

Kämpän varauskalenteria on muokattu, jotta varaaminen helpottuisi kaikille käyttäjille, sekä kämppäisäntä pysyy ajantasalla vierailijoista. Järjestelmä lähettää myös kämpän tarkastuslomakkeen varaajalle automaattisesti, jonka toivottavasti kaikki varaajat täyttäisivät tulevaisuudessa pois lähtiessään kämpältä.

Täysin uusi sivu “tulevat tapahtumat”

Täältä voit tarkistaa ajantasaiset tiedot walliveljien ja piirin tulevista tapahtumista.

Back in the days

Ihka ensimmäiset walliveljien sivut avattiin vuonna 2001. Paljon on tultu näistä ajoista eteenpäin ja Walliveljet.net sivujen kehitystyö jatkuu edelleen ja kehitysideoita otetaan vastaan.

Kuvassa vanhat kotisivut vuodelta 2013 – 2020.
Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Ryhdy lahjoittajaksi vesipartioprojektiin!

Walliveljet käynnistivät varainkeruukampanjan vesipartiotoiminnan aloittamiseksi. Lahjoita nyt, niin varmistat lippukuntamme lasten ja nuorten mielekkään partiotoiminnan jatkossakin.

SORSATUNTURIN VALLOITUS 10-16.7.2023

Tänä vuonna 2023 lähdemme vaeltamaan Sorsatunturin luonnonsuojelualueelle Sallaan! Vaellukselle voivat osallistua vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat. Vaellus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille retkeilijöille.