Walliveljet keskeyttää viikkotoiminnan toistaiseksi.

Etelä-Karjalan partiolaiset suosittelee Eksoten suositusten mukaisesti, että tämän viikon jälkeen partiokokoukset järjestetään etänä tai siirrytään joululoman viettoon. Myöskään lippukunnan/lippukuntien yhteisiä tilaisuuksia ei enää tänä vuonna järjestetä. Walliveljet noudattaa E-KP:n suositusta ja kasvotusten tapahtuva partiotoiminta keskeytetään tämän viikon jälkeen toistaiseksi. Kiitämme kaikkia kuluneesta vuodesta. Nähdään taas partion merkeissä, kun siihen on mahdollisuus!

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Ryhdy lahjoittajaksi vesipartioprojektiin!

Walliveljet käynnistivät varainkeruukampanjan vesipartiotoiminnan aloittamiseksi. Lahjoita nyt, niin varmistat lippukuntamme lasten ja nuorten mielekkään partiotoiminnan jatkossakin.

SORSATUNTURIN VALLOITUS 10-16.7.2023

Tänä vuonna 2023 lähdemme vaeltamaan Sorsatunturin luonnonsuojelualueelle Sallaan! Vaellukselle voivat osallistua vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat. Vaellus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille retkeilijöille.

Walliveljet keskeyttää viikkotoiminnan toistaiseksi.

Jaa tämä artikkeli somessa!