Perinteinen adventtikalenteri nyt myynnissä!

Mistä niitä saa? Ostamalla kalenterin lippukuntamme partiolaiselta, tuet lippukuntamme toimintaa ja se käytetään lasten ja nuorten hyväksi.  Voit myös lähettää yksityisviestin facebookissa tai sähköpostilla kalenterivastaavalle, niin kalenteritoimitukset onnistuvat sitäkin kautta vaikka suoraan kotiovellesi!

Tilaa kalenteri Mobilepayllä! Avaa mobilepay, Lähetä 10€ vastaanottajalle: 97208 (Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet ry) Lisää viestikenttään: oma nimi, osoite, postinumero ja toimipaikka. Toimitamme kalenterin kotiovellesi Lappeenrannan alueella. Muun Suomen alueella lisää hintaan postikulut 2€, niin postitamme kalenterin kotiisi.

Myyntitempaus! Lappeenranan Walliveljet myyvät partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita yhdessä Wallisirkkujen kanssa tiistaina 5.11. ympäri Lappeenrannan keskusta-aluetta klo 17-19. Lista myyntipaikoista tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Seuraa täältä tulevia myyntipaikkoja.

Mitä ne maksaa? Hinta on 10€, josta lippukunnalle jää 4,50 € toiminnan tukemiseen ja retkeilytoimintaan. Loput menevät Etelä-Karjalan partiolaiset ry:n tukemiseen ja kalenterien valmistuskuluihin.

Kalenterin voit tilata myös suoraan verkkokaupasta kotiin toimitettuna.
Netistä tilattaessa kohdista tukesi lippukunnallemme:
Partiopoikalippukunta Lappeenrannan Walliveljet Ry.

Walliveljet kiittää tuesta!
Tilaa kalenteri kätevästi mobilepayllä.
Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Syyskokous kutsu 2023

Syyskokous, järjestetään lauantaina 25.11.2023 uudella kololla. (kyllikinkatu 1, entinen piiritoimisto)

Perinteinen adventtikalenteri nyt myynnissä!

Jaa tämä artikkeli somessa!