Uudet kotisivut avattu

Lw_vanhat sivutLippukunnan uusitut kotisivut on avattu, ensimmäiset kotisivut lippukunnalle näkivät päivänvalon 2001 helmikuussa vierestä näet kuvankin miltä ne silloin näyttivät. Paljon on menty siitä ajasta eteenpäin ja tekijöitäkin on ollut matkassa useita.

Jotain uuttakin on saatu aikaan ja Walliveljet on siirtynyt sosiaaliseen mediaan mukaan. Walliveljien virallinen Facebook sivu kertoo kuulumisista ja on tarkoitettu niin lasten vanhemmille, lippukunnan jäsenille ja muille meistä kiinnostuneille.

Jos huomaat sivulla puutteita tai sinulla on muuten palautetta kotisivuista kerro se meille kommentein.

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Syyskokous kutsu 2023

Syyskokous, järjestetään lauantaina 25.11.2023 uudella kololla. (kyllikinkatu 1, entinen piiritoimisto)

Uudet kotisivut avattu

Jaa tämä artikkeli somessa!