Uudet kotisivut avattu

Lw_vanhat sivutLippukunnan uusitut kotisivut on avattu, ensimmäiset kotisivut lippukunnalle näkivät päivänvalon 2001 helmikuussa vierestä näet kuvankin miltä ne silloin näyttivät. Paljon on menty siitä ajasta eteenpäin ja tekijöitäkin on ollut matkassa useita.

Jotain uuttakin on saatu aikaan ja Walliveljet on siirtynyt sosiaaliseen mediaan mukaan. Walliveljien virallinen Facebook sivu kertoo kuulumisista ja on tarkoitettu niin lasten vanhemmille, lippukunnan jäsenille ja muille meistä kiinnostuneille.

Jos huomaat sivulla puutteita tai sinulla on muuten palautetta kotisivuista kerro se meille kommentein.

Jaa tämä artikkeli somessa!

Uusimmat artikkelit!

Ryhdy lahjoittajaksi vesipartioprojektiin!

Walliveljet käynnistivät varainkeruukampanjan vesipartiotoiminnan aloittamiseksi. Lahjoita nyt, niin varmistat lippukuntamme lasten ja nuorten mielekkään partiotoiminnan jatkossakin.

SORSATUNTURIN VALLOITUS 10-16.7.2023

Tänä vuonna 2023 lähdemme vaeltamaan Sorsatunturin luonnonsuojelualueelle Sallaan! Vaellukselle voivat osallistua vuonna 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat. Vaellus on suunnattu sekä aloittelijoille että kokeneille retkeilijöille.

Uudet kotisivut avattu

Jaa tämä artikkeli somessa!